Támogatói rangok


Bronz Sárkány
Habár ő a leggyengébb sárkány, már így is nem kevés erősséggel büszkélkedhet. Ezzel a ranggal havonta, mindössze egy gombóc fagyi áráért tagja lehetsz privát közösségünknek saját Discord szerverünkön, ahol személyesebben is beszélgethetsz velünk, többet megtudhatsz rólunk, vagy akár ötleteket adhatsz terveinkhez. Emellett betekinthetsz a hosszú évek alatt felhalmozott anyagainkba, kiadatlan videóinkba a VIP Médiatárban.

Ezüst Sárkány
Vannak erősségei és gyengeségei is, de kétségkívül ő a legkiegyensúlyozottabb sárkány. Ezzel a ranggal havonta, közel egy kávé áráért akár hetekkel korábban megnézheted a DragonHall TV elővetítései során legújabb saját szinkronos premiereinket és olyan saját szinkronjainkat is, amelyeket kimondottan neked készítettünk, amiért támogattál minket! Ezen kívül nem is kérdés, hogy természetesen az előző sárkány minden erősségét is magába foglalja ez a rang.

Arany Sárkány
A legerősebb sárkány mindközül, aki szinte legyőzhetetlen és bármire is képes! Ezzel a ranggal havonta, kevesebb, mint egy mozijegy áráért minden nyilvánosan és csak támogatóink számára elérhető saját szinkronos tartalmunkat az exkluzív elővetítést követően bármikor vissza is nézheted a NÉZD+ VIP részlegében, méghozzá HD felbontásban, ahogyan még sosem láthattad! Ezen kívül nem is kérdés, hogy természetesen az előző két sárkány minden erősségét is magába foglalja ez a rang.